Slogan of Tekst naast je logo

Het is niet mogelijk om tekst naast je logo in het menu te plaatsen. De enige manier waarop je dit kun doen, is door tekst in de afbeelding naast het logo te plaatsen. Een tool waarmee je dit kunt doen is CanvaWe hebben een kennisbank artikel over hoe je jouw afbeeldingen kunt bewerken. Dit artikel vindt je hier. Hier wordt alleen niet in uitgelegd hoe je tekst naast je logo kunt plaatsen. In dit artikel laat ik zien waar je dit kunt doen!

  1. Op het moment dat je iets aan het bewerken bent in Canva, dan zie je in het menu een 'Tekst bewerk' icoon staan.
  2. Hiermee kun je tekst toevoegen aan de afbeelding. Op het moment dat je tekst toevoegt aan een afbeelding, zoals bijvoorbeeld naast je logo, raad ik aan om de afbeelding als .png te downloaden. Denk eraan dat je deze dan wel nog even optimaliseert via: http://compresspng.com/

    Wij kunnen jouw bestaande logo voor je bewerken en in je website plaatsen, om de tekst bijvoorbeeld leesbaarder te maken. Hier vragen we €10 ex BTW voor. 
    Je kunt ons je originele logo mailen wanneer je wilt dat wij er even extra tijd in steken. Voorbeelden kun je hier bekijken: Voorbeelden logo's voor en na
    (LET OP: Wij ontwerpen dus geen logo's maar bewerken een bestaande logo. Mocht het niet lukken om jouw logo te bewerken dan wordt er natuurlijk ook geen factuur gemaakt!)


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.