Logo toevoegen in het menu

Het logo van jouw praktijk of onderneming is het visitekaartje van jouw website. In dit artikel laat ik je zien hoe je het logo kunt toevoegen aan het menu, zodat deze altijd goed zichtbaar is.

Wanneer je het logo nog moet bewerken en optimaliseren voor in het menu raad ik je aan eerst het volgende artikel bekijken; Logo bewerken voor in het menu

 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken 
 2. Klik nu op 'Divi'. Je bent nu in de 'Opties voor thema Divi'
 3. Om de standaard logo van Bloom te vervangen klik je op 'Uploaded' 
 4. Je bent nu in de mediabibliotheek van je website. Kies 'Bestanden selecteren' links-bovenin en klik op 'Bestanden selecteren' om je logo te selecteren uit de mappen van je computer. Denk erom dat het logo bewerkt is (64 pixels) met Canva en geoptimaliseerd voor het internet! 

 5. Wanneer je het logo geselecteerd hebt klik je op 'Stel in als logo'

 6. Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan door op 'Wijzigingen opslaan' te klikken links bovenin. 

  Wij kunnen jouw bestaande logo voor je bewerken en in je website plaatsen, om de tekst bijvoorbeeld leesbaarder te maken. Hier vragen we €10 ex BTW voor. 
  Je kunt ons je originele logo mailen wanneer je wilt dat wij er even extra tijd in steken. Voorbeelden kun je hier bekijken: Voorbeelden logo's voor en na
  (LET OP: Wij ontwerpen dus geen logo's maar bewerken een bestaande logo. Mocht het niet lukken om jouw logo te bewerken dan wordt er natuurlijk ook geen factuur gemaakt!)


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten! Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op