Achtergrond positie aanpassen

Je kunt bepalen welk deel van de afbeelding altijd zichtbaar is. Dit is vooral handig om de weergave op tablet en mobiel te verbeteren. In dit artikel laat ik je zien hoe je de positie van een achtergrondafbeelding kunt aanpassen in een sectie (header). Voor de rijen en modules werkt dit in principe op dezelfde manier.

TIP: Denk eraan dat je de afbeeldingen vooraf bewerkt en optimaliseert voor het internet!

  1. Wanneer je de instellingen opent van een sectie, rij of module kun je onder 'Content' een achtergrond toevoegen.
  2. Je kunt dus wanneer je een afbeelding kiest, het 'focuspunt' of 'positie' van de afbeelding bepalen. Er zijn verschillende 'posities' waar je uit kunt kiezen. Standaard staat deze ingesteld op 'Midden'.
  3. Kies je voor bijvoorbeeld 'Top center', dan zal het focuspunt de 'bovenkant' van de afbeelding zijn vanuit het 'midden'.
  4. 'Midden' geeft dus aan dat het 'focuspunt' van de afbeelding altijd het midden is.
  5. Stel ik de afbeelding in op 'Midden links' zal het 'focuspunt' meer naar links zijn, waardoor het hondje op de afbeelding meer aan de rechterkant komt.
  6. Je kunt dit ook apart instellen voor 'Mobiel' en ik raad aan dit altijd even te checken, omdat het hondje bij een 'Midden links' positie die er goed uitziet op de 'Tablet' weergave, deels verdwijnt op mobiel.
  7. Je kunt dit op dezelfde manier instellen in de rijen en modules.
  8. Vergeet dus niet om de weergave altijd even op tablet en mobiel te checken! 
    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten! 
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.