Aanbeveling module

Aanbevelingen zijn super belangrijk om op je website te hebben. Deze kun je gemakkelijk invoegen via de 'Aanbevelingen' module. Je kunt de kleur en inhoud van de module naar wens aanpassen. In dit artikel laat ik je zien hoe je dat kunt doen. 

 1. Schakel de 'Visual Builder' in
 2. Ga naar de plek waar je de aanbevelingen wilt toevoegen en klik op het grijze '+' icoon
 3. Vervolgens kies je voor de 'Aanbevelingen' module 
 4. Je komt nu in de 'Aanbeveling-instellingen'. Klap bij 'Content' de 'Tekst' instellingen open

 5. Bij 'Auteur' voer je een naam en eventueel een leeftijd in. Je kunt ook een functietitel en/of bedrijfsnaam toevoegen.
 6. Nu kun je de aanbeveling 'plakken' bij 'Corps' door te kiezen voor 'Plakken en stijl aanpassen'
 7. Klap nu 'Afbeelding' open en klik op het '+' icoon om een portretfoto te selecteren uit de mediabibliotheek voor bij de aanbeveling. Blijft iemand liever anoniem? Kies dan een sfeerfoto.  TIP: zorg dat alle afbeeldingen zijn bewerkt en geoptimaliseerd. Zie ook het artikel : 'Afbeeldingen optimaliseren' en 'Afbeeldingen bewerken met Canva
 8. Onder 'Link' kun je eventueel bij 'Link URL' de website van degene die de aanbeveling heeft geschreven plaatsen, zodat deze onder de aanbeveling komt te staan. Je kunt bij 'Tekstuitlijning' voor 'in een nieuw tabblad' kiezen, zodat de bezoeker ook op jouw website blijft wanneer deze op de link klikt
 9. Bij 'Achtergrond' kun je eventueel nog een achtergrond kiezen
 10. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan.

 11. Dupliceer de aanbeveling nu, zodat je dezelfde opmaak behoudt voor de tweede aanbeveling

 12. Sleep de module naar de gewenste plek

 13. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!


Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.