Volledig BTW vrijgesteld (alle betalingen 0% BTW) instellen

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Wanneer je als bedrijf volledig bent vrijgesteld van BTW, dan kun je in je website instellen dat er altijd 0% BTW word gerekend. Hiermee worden alle boekingen en betalingen 0% BTW. Dus ook van alle losse producten. We passen hiervoor de 'standaardtarief' aan. 

Moeten alleen je diensten en evenementen BTW vrij zijn, of een los product? Volg dan dit artikel: Alle boekingen vrij stellen van BTW

Volg de volgende stappen:

  1. Ga onder 'Betalingen' naar 'Instellingen' > 'Belasting'
  2. Klik bovenin op 'Standaardtarieven' (dit is het standaard tarief dat is ingesteld)

  3. Pas het percentage aan naar '0.00' en de btw naam naar 'BTW vrij (0%)'
  4. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.
  5. Over ALLE betalingen via de website zal nu 0% BTW worden berekend en op de factuur komt bij de BTW nu 'BTW vrij (0%)' te staan.
    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.