Je website upgraden naar PRO

Je kunt je website zelf upgraden naar Bloom PRO om gebruik te maken van Boekingen, Betalingen en het opzetten van Funnels in je website. Volg onderstaande stappen om je Bloomsite te upgraden!

 1. Wanneer je website nog op 'basis' staat, zie je het volgende in je dashboard: 
 2. Klik op 1 van de 3 opties om je website te upgraden
 3. Je komt op de pagina om je abonnement aan te passen, kies het 'Bloom Pro' abonnement wat jij wilt en klik op 'Kies dit pakket
 4. Je krijgt nu 30 dagen gratis toegang tot de ‘Bloomsite Pro’ functionaliteiten.
 5. Na de gratis proefperiode gaat jouw ‘Bloomsite’ abonnement automatisch over naar het gekozen ‘Bloom Pro’ abonnement. Wij zullen achteraf het verschil tussen deze twee abonnementen verrekenen.
  Je krijgt daarbij het reeds betaalde, maar nog niet verbruikte bedrag als korting op de eerste periode(s) van het nieuwe ‘Bloom Pro’ abonnement.
 6. Vervolgens controleer je het gekozen abonnement, gaat akkoord met de voorwaarden en klik op 'Upgrade mijn Bloomsite'
 7. Nu wordt jouw Bloomsite geüpgrade naar PRO. Een moment geduld!  
 8. Wanneer dit klaar is kom je terug in het dashboard van jouw site en zie je het volgende bericht
 9. Klik nu op 1 van functionaliteiten om dit daadwerkelijk te activeren!  
 10. Wanneer het is geactiveerd staan de functionaliteiten dus aan en kun je er gebruik van gaan maken! Je kunt de 'Booking' of 'Sales Funnel' training volgen op https://academy.bloomsite.nl/resources
 11. Veel plezier met de nieuwe PRO functies!
  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.