Alle boekingen vrij stellen van BTW

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

In dit artikel laat ik je zien hoe je ervoor zorgt dat standaard over al je boekingen en evenementen geen BTW wordt berekend. 
Dit geld dan niet voor andere losse producten, maar ALLEEN voor de afspraken/diensten die betaald worden via het product waar je het instelt. 

Moet alles BTW vrij zijn? Volg dan dit artikel: Volledig BTW vrijgesteld (alle betalingen 0% BTW) instellen

Volg de volgende stappen:

  1. Ga naar het overzicht van alle producten, in de achterkant van je website, door naar 'Betalingen' > 'Producten' te gaan
  2. Klik het 'Afspraak' product aan
    * Via het product 'Afspraak' worden standaard alle 'diensten' en 'evenementen' afgerekend (tenzij je voor een betaalde dienst een ander product hebt geselecteerd in de instellingen, loop dan ook die producten na)
  3. Klik bij 'Belastingklasse' op 'Standaard' en selecteer 'Nultarief', dan wordt er geen btw berekend en staat er op de factuur BTW Vrij (0%).
  4. Sla je wijzigingen op door rechts op 'Bijwerken' te klikken.
    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.