Waarom ben ik geblokkeerd op de website?

Er zijn 2 verschillende manieren om geblokkeerd te zijn op de website:

  1. Je kunt geblokkeerd zijn door je website
  2. Je kunt geblokkeerd zijn door onze gehele server

Hoe je erachter komt op welke manier je geblokkeerd bent

Wanneer je niet meer je website kunt bereiken dan kan je op 1 van de 2 manieren geblokkeerd zijn. Je kunt controleren op welke manier je geblokkeerd bent door naar https://bloomsite.nl/ te gaan. Kun je deze website laden, dan ben je alleen geblokkeerd door je eigen website. Wanneer je onze website niet kunt laden, dan ben je volledig door onze server geblokkeerd. 

In beide gevallen staat je website wel online, maar kun alleen jij de website niet bereiken. 

1. Geblokkeerd door de website

Wanneer je 5x achter elkaar de verkeerde gegevens invult bij het inloggen van je website dan wordt je automatisch geblokkeerd door je website. Dit doen we om hackers tegen te gaan. Het gebeurd namelijk wel eens dat een website wordt aangevallen door een hacker. Dan worden er (automatisch) ontzettend veel verschillende combinaties geprobeerd. Om storingen of hacks te voorkomen hebben we dus ingesteld dat je maximaal 5x verkeerde gegevens kunt invullen. 

Lees in dit artikel hoe je jezelf kunt deblokkeren

2. Geblokkeerd door de server

Dit kan gebeuren doordat op een of andere manier veel verzoeken naar de server worden gestuurd vanaf jouw IP-adres. Bijvoorbeeld doordat er verkeerde gegevens zijn ingevuld in een mailprogramma. Dan blijft het programma informatie naar de server sturen en om zichzelf dan te beschermen wordt het IP-adres automatisch geblokkeerd.

Dit kun je dus controleren door naar https://bloomsite.nl/ te gaan. Wanneer deze ook niet laad en bijvoorbeeld Facebook of Google wel, dan ben je geblokkeerd op de server. Wanneer je dan via een ander IP-adres de website probeert te benaderen, dan lukt dat wel. Probeer dus even via je telefoon (met de WiFi uit) de website te benaderen. Dit lukt dan namelijk wel. 

Mocht dit gebeuren, bekijk dan even via het volgende programma wat je IP-adres is:
http://www.whatsmyip.org/

Neem direct contact met ons op, vermeld jouw IP adres en domeinnaam in het bericht en wij zullen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.