Contactformulier aanvragen/reacties komen niet binnen of in spam

Wanneer de berichten via het contactformulier niet binnenkomen op je mail, zijn er een aantal zaken die je moet checken voordat je contact opneemt met de support afdeling.

 1. Staat het juiste e-mail adres ingesteld? Check hiervoor het volgende artikel: e-mailadres-in-contactformulier-wijzigen
 2. Staat het e-mail adres juist ingesteld? Check dan even of je mail het wel doet. Stuur jezelf met een ander e-mail adres een testmail.

  Werkt dit ook? 
 3. Voeg dan in je e-mailsysteem (Outlook, Gmail, Applemail, Hotmail etc) de contacten ''mail@jouwdomein.nl' EN ''wordpress@jouwdomein.nl'' EN eventuele andere e-mailadressen zoals je info@jouwdomein.nl toe! (LET OP: vervang dus ''jouwdomein.nl'' door je eigen domeinnaam!! Voorbeeld: mail@bloomsite.nl, wordpress@bloomsite.nl en info@bloomsite.nl)

  (Vul zelf het contactformulier in op je website, en voeg het e-mailadres wat de mail verstuurd vanuit je website ook toe als contact)

  Wanneer het juist werkt, is het belangrijk om je spambox te blijven controleren. Wij kunnen namelijk niet controleren wat in je spambox beland, dus hier ben je zelf verantwoordelijk voor. 
  Log zo nu en dan ook in op je webmail omgeving, omdat sommige gekoppelde e-mailsystemen ook weer andere regels hebben voor spam. 

  Berichten die in je spambox belanden en geen spam zijn, moet je natuurlijk gelijk markeren als 'niet spam', om je e-mailprogramma te trainen. 
  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.