E-mailadres in contactformulier wijzigen

Via het 'Contactformulier' kunnen bezoekers van je website contact met je opnemen. Het is dus belangrijk dat deze goed is ingesteld, zodat de informatie die bezoekers invullen naar het juiste e-mail adres wordt doorgestuurd. In dit artikel laat ik je zien hoe je het email adres in het contactformulier wijzigt. 

Let op: Het e-mailadres moet je aanpassen in alle contactformulieren op je website (homepagina, contactpagina en afspraak maken pagina).

  1. Zorg dat je op de pagina bent waarop je het contactformulier wilt wijzigen en schakel de visual builder in.
  2. Open de module instellingen van het contactformulier door op het tandwiel icoon te klikken

  3. Scroll naar beneden en open de tab 'E-mail'

  4. Het is super belangrijk dat je hier jouw e-mail adres invoert, waarop je de notificaties wilt ontvangen, als iemand het contactformulier invult op jouw website. 

  5. Wanneer je dit hebt gedaan klik je op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan.

  6. Let op: Het e-mailadres moet je aanpassen in alle contactformulieren op je website (homepagina, contactpagina en afspraak maken pagina).

  7. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent. 


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.