Wachtwoord aanpassen

Het eerste wat je gaat aanpassen in je Bloomsite is je wachtwoord. Dit doe je zodat jij zelf je wachtwoord kunt kiezen en het makkelijker te onthouden is. In dit artikel laat ik zien hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.

! Let op: Wanneer je 5x de verkeerde gegevens invult bij het inloggen, dan wordt je geblokkeerd van de website. Mocht dit gebeuren kun je jezelf deblokkeren met het e-mail adres waarmee je een gebruiker hebt. Indien je het wachtwoord bent vergeten klik je op 'wachtwoord vergeten' zodat je een tijdelijk wachtwoord krijgt om mee in te loggen.

  1. Nadat je bent ingelogd ben je direct in het 'Dashboard' van je website 
  2. Klik op 'Gebruikers'

  3. Scroll iets naar beneden tot je 'Gebruikersbeheer' ziet staan
  4. Klik op 'Wachtwoord genereren' 

  5. Er wordt nu een wachtwoord voor je gegenereerd, je kunt de regel leeg maken en een eigen wachtwoord invoeren. Zorg voor de veiligheiddat de balk eronder groen wordt.  
  6. Klik nu op 'Update' om je nieuwe wachtwoord op te slaan. De knop vind je ergens aan de rechterkant.

  7. Je kunt vanaf nu inloggen met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord
  8. Schrijf je wachtwoord ergens op zodat je deze niet vergeet! :-) 

  1. Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.