Standaard palet van kleuren kiezer aanpassen

We maken gebruik van 4 verschillende kleuren, die allemaal een eigen functie op de website hebben. Als je de kleuren van de website hebt gekozen is het makkelijk om deze in te stellen in de standaard palet. Deze stellen we hier in zodat we de kleuren tijdens het bouwen gemakkelijk erbij kunnen pakken. 

(LET OP: De kleuren op je website zullen nog niet veranderen, dit ga je zelf per onderdeel instellen. Maar je kunt ze straks makkelijker selecteren!)

Houdt de kleurcodes bij de hand wanneer je dit gaat instellen! Nog geen kleuren gekozen? 

Klik hier voor het kennisbank artikel over kleuren

Klik hier voor het programma Coolors

Klik hier voor de kleurvoorbeelden

  1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken
  2. Klik vervolgens op 'Instellingen' > 'Thema opties'

  3. Wanneer je iets naar beneden scrolt, zie je de 'Standaard palet van kleurenkiezer'. Hier gaan we de kleuren instellen zodat in elke instellingen jouw kleuren in de palet staan en je ze makkelijk kunt selecteren
  4. Klik op het eerste (zwarte) bolletje. Je kunt nu de code van je 'Hoofdkleur' invoeren. Wanneer je dit hebt gedaan pas je het tweede bolletje: de 'CTA (Call to Action) kleur' aan.

  5. Nadat je de 'Accentkleur' en de 'Grijstint' hebt aangepast, kun je de overige bolletjes zwart (#000000) en wit (#FFFFFF) kleuren. 

  6. Klik nu op 'Wijzigingen opslaan' om de kleuren vast te zetten op het palet.

  7. Wanneer je nu in de instellingen van een module de kleuren wilt aanpassen, zal dit er nu zo uitzien; 


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.