Velden verbergen of aanpassen bij evenementen widget

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Het is mogelijk om allerlei verschillende velden te verbergen die je niet wilt tonen aan jouw klanten, maar het zit een klein beetje verstopt. Daarom laat ik je in dit artikel zien waar je bepaalde velden kunt uitzetten en titels (of labels) kunt wijzigen bij je evenementen modules.

  1. Ga onder 'Boekingen' > 'Instellingen' > naar 'Opmaak'

  2. Kies hier het boekingsformulier '(OUD)'
  3. Selecteer dan het formulier van je evenementen (lijst) 

  4. Klik dan op het potlood icoontje vlak boven het formulier

  5. Nu lijkt het net of je hier maar 4 opties hebt, maar je kunt dus met je muis scrollen naar beneden

  6. Vervolgens kun je dus bepaalde onderdelen uitschakelen zodat je dit niet meer ziet in het formulier op de voorkant van je website, zoals 'Capaciteit' (aantal deelnemers) of 'Reserveer nu jouw plaats'

  7. En wanneer je dan nog meer naar beneden gaat, kun je ook nog de 'label' wijzigen zodat er in jouw formulier iets anders wordt getoond als titel dan ''Aantal personen'' of ''Capaciteit''
    * Echter wanneer je het veld helemaal uitschakelt hoef je natuurlijk geen label te wijzigen ;-) 

  8. Je weet nu dus hoe je je formulieren helemaal naar wens kunt aanpassen! 


    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.