Bestelknop/product toevoegen aan pagina

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Het is mogelijk om een knop toe te voegen aan je website, waarmee je bezoekers een directe eenmalige betaling kunnen doen. In dit artikel laat ik zien hoe je een betaalknop toevoegt aan een pagina. Om het onderstaande artikel te kunnen volgen moet je alvast een product hebben aangemaakt.

 1. Ga naar de pagina (dienstpagina, salespage, of dergelijk), waar de betaal/bestelling knop moet worden toegevoegd. 
 2. Schakel de 'Visual builder' in en klik op een grijze plus icoon 
 3. Zoek naar 'Bestelling knop' en voeg deze toe.
 4. Selecteer vervolgens bij 'Product' het aangemaakte product.
 5. Open 'Elementen' en zet 'aantal weergeven' en 'voorraad tonen' uit.
 6. Optioneel kun je nog naar de ontwerp instellingen gaan (bovenin de instellingen) en bij 'Tekst' > 'Tekstuitlijning' aanpassen of de knop links, in het midden of rechts wordt weergegeven.
 7. Denk eraan dat je de module en de pagina opslaat.

  Dan heb je nu een betaalknop toegevoegd aan een pagina waarmee je bezoeker direct via jouw website een betaling kan doen! De bezoeker krijgt automatisch een factuur opgestuurd wanneer de betaling is afgerond en jij krijgt een mail dat er een order is geplaatst!
  Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.