Speciale werkdag instellen

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Wanneer je een extra dag of avond wilt werken die niet in jouw standaard openingsuren valt, kun je een 'speciale werkdag' instellen.

In dit artikel laat ik je zien hoe je voor een specifieke dag de openingsuren van een medewerker kunt wijzigen. Wanneer je dus eenmalig in de avond wilt werken buiten je standaard openingsuren, of de openingsuren voor een specifieke dag wilt aanpassen, kun je dit artikel volgen.

  1. Ga onder 'Boekingen' naar 'Beheren' > 'Medewerkers'

  2. Klik op de medewerker waar je de speciale dag wilt toevoegen
  3. Ga dan naar 'Speciale dagen' en klik op 'Speciale dag toevoegen
  4. Vul de datum in 
  5. Vervolgens de aangepaste openingsuren voor die datum (dit overschrijft dus je 'normale' openingsuren)
  6. Daarna kun je selecteren of het voor 1 specifieke dienst (of meerdere) is, of voor alle toegewezen diensten.
    Wanneer je hier 1 specifieke dienst (of meerdere) selecteert, is die dag dus alleen die dienst te boeken en geen andere. 
  7. Klik op 'Speciale dag opslaan' en sla de medewerker ook op.
  8. Controleer op de voorkant van je website of je de instellingen juist hebt aangepast en deze dag nu ook voor bezoekers te boeken is! 
    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.