Boekingsmodule toevoegen aan pagina

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

In dit artikel laat ik zien hoe je een boekingsmodule toevoegt aan een pagina. Voordat je dit artikel volgt, is het belangrijk dat je de training hebt gevolgd en dat je al diensten hebt aangemaakt. 

LET OP: De boekingsmodule werkt niet op de blogpagina wanneer deze bekeken wordt via een mobiele telefoon via een zoekopdracht in Google. Je kunt daar natuurlijk wel linken naar je afspraak-maken pagina
(Je kunt dit herkennen aan onderstaande teken)

Volg onderstaande stappen om een module toe te voegen op een pagina:

  1. Ga naar de pagina waar je de boekingsmodule wilt toevoegen en schakel de 'Visual Builder' in.
  2. Voeg eerst een nieuwe rij toe en vervolgens een module door op het grijze plus '+' icoontje te klikken
  3. Zoek de 'Boekingsformulier 2.0' en selecteer deze. 

  4. Wil je alleen een specifieke 'categorie', 'dienst', 'medewerker', 'locatie' of alleen 'pakketten' tonen? Zet dan 'Selecteer boekingsopties' aan en selecteer daar onder welke je wilt weergeven. 
  5. Klik dan op het groene vinkje.
  6. Sla vervolgens de pagina op en bekijk deze door op 'Visual Builder verlaten' te klikken.
  7. Is het formulier niet zichtbaar? Dan moet je even de 'Opmaak' instellingen van het boekingsformulier 2.0 openen en 'Publiceren'

  8. Je kunt het boekingsformulier op elke pagina toevoegen waar je dit wilt!
    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.