Afspraak maken formulier veranderen naar boekingsmodule

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je een Bloomsite PRO abonnement hebben. Heb je deze nog niet? Upgrade dan naar Bloomsite PRO.

Wanneer je gebruik maakt van Bloom PRO, kun je de afspraak-maken pagina ook aanpassen en er een boekingsmodule op plaatsen, in plaats van het standaard contactformulier. Zo kunnen jouw bezoekers gelijk een afspraak inplannen!

Het is handig om eerst je website te lanceren en de pagina om te bouwen zodra je de gehele training hebt gevolgd van Booking en dus je diensten hebt opgezet!  

  1. Ga naar de 'Afspraak maken' pagina op je website en open de 'Visual Builder
  2. Verwijder het contactformulier door op het prullenbak icoontje te klikken.

  3. Voeg een nieuwe module toe door op het grijze plus '+' icoontje te klikken

  4. Zoek het ' Boekingsformulier' en selecteer deze. Hier worden standaard ALLE diensten getoond. 

  5. Wil je alleen een specifieke categorie, dienst, medewerker of locatie tonen? Zet dan ' Selecteer boekingsopties' aan en selecteer daar onder welke je wilt weergeven. 

  6. Klik dan op het groene vinkje.

  7. Sleep vervolgens de boekingsmodule naar de gewenste plek.

  8. Sla vervolgens de pagina op en bekijk deze door op 'Visual Builder verlaten' te klikken.
  9. Je kunt het boekingsformulier op elke pagina waar je dit wilt toevoegen!


    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.