Je Sales Funnel testen

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.

Wanneer je een standaard funnel hebt opgezet, kun je deze even testen om te kijken hoe de klant dit ziet. Volg deze stappen: 

 1. Klik naast de Verkooppagina op 'Bekijken' 

 2. Je komt nu op de eerste pagina van je Sales Funnel. Eventueel kun je hier dus de link bekijken die je kunt delen of in het menu kunt plaatsen    

 3. Plak diezelfde link eerst even in een incognito venster (privé venster) om het optimaal te testen, zodat je ook niet bent ingelogd.

 4. Scroll naar beneden en klik op de 'bestel' knop om door te gaan naar de volgende stap in de funnel : de betaalpagina. 

 5. Nu kom je op de betaalpagina van je funnel. Hier vult de bezoeker zijn gegevens in, kiest een betaalmethode en gaat akkoord met je algemene voorwaarden. Voor het testen vul je hier een ander e-mail adres is dan bekend is in je website.

 6. Wanneer je hier een kassakoopje en/of popup aanbod hebt ingesteld zullen deze ook op deze pagina te zien zijn en/of als popup te voorschijn komen. 

 7. Nu kom je op de Mollie betaalpagina. Hierin kan de bezoeker daadwerkelijk afrekenen.

 8. Wanneer er dan betaald is, komt de bezoeker op de bedanktpagina. Hier kan eventueel het downloadbare product worden gedownload.
  LET OP: Wanneer je een Upsell en/of Downsell hebt toegevoegd, zullen deze nog voor de bedanktpagina worden getoond. 

 9. Ook ontvangt de koper een mail met de bestelgegevens en eventueel ook het downloadbare product. 

 10. In de mail vind je ook de pdf. factuur. Indien er dus een Upsell en/of Downsell is verkocht, krijgt de klant meerdere facturen (omdat het losse bestellingen zijn).

 11. Wanneer je alle stappen goed kunt doorlopen, netjes de mail ontvangt als bezoeker en in je eigen mailbox dat er een bestelling is geplaatst dan kun je de funnel gaan delen. 


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.