Downsell toevoegen

Let op: Om gebruik te maken van de onderstaande functionaliteit moet je je website upgraden naar Bloomsite PRO.

In dit artikel laat ik zien hoe je na het opzetten van je standaard funnel met een Upsell, nog een 'Downsell' kunt toevoegen. Dit product komt in beeld wanneer iemand op 'Nee' klikt bij je Upsell aanbod. Volg onderstaande stappen: 

 1. Zorg dat je een product hebt aangemaakt voor de Downsell.
 2. Ga naar je funnel en klik op 'Nieuwe stap toevoegen'.

 3. Selecteer de 'Downsell' stap en geef deze een naam.

 4. De stap zal onderaan worden toegevoegd maar geeft de melding 'Ongeldige Positie'. 

 5. Verplaats de stap door deze te slepen boven de 'Bedanktpagina' en onder de 'Upsell'. De 'Upsell' zal dan automatisch veranderen in 'Nee: Downsell'. De 'Downsell' zal niet tevoorschijn komen wanneer iemand op 'Ja' klikt in de Upsell.

 6. Klik naast de 'Downsell' op 'Bewerken'

 7. Klik op 'Producten' en selecteer je Downsell product. 

 8. Sla de wijzigingen op.

 9. Klik dan op 'Ontwerp' en vervolgens op 'Bekijken'.

 10. Schakel de 'Visual Builder' in en voeg de 'Sales Funnel - Upsell' toe. (deze layout kun je ook gebruiken voor de Downsell) 

 11. Deze pagina kun je volledig aanpassen naar wens. Eventueel kun je onderdelen verwijderen of toevoegen. Zorg alleen dat je de link in de knoppen niet aanpast! 
 12. Sla de pagina op en verlaat de 'Visual Builder'. De funnel is nu klaar om te testen! (Doe dit altijd in een incognito/privé venster)
  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.