Een divi lay-out inladen op een pagina met een json bestand

In dit artikel laat ik je zien hoe je een 'json' lay-out bestand kunt inladen direct in je pagina. Dit kun je gebruiken wanneer je gebruik wilt maken van onze voorgedefinieerde lay-outs uit de challenge! 

!! LET OP: DOE DIT NIET OP JE HOMEPAGINA OF ANDERE PAGINA !!
- Maak eerst een nieuwe leadpagina aan met dit artikel (stap 1 t/m 10) en ga dan verder met dit artikel! Je voegt het dus altijd toe aan een lege pagina, anders ben je mogelijk je werk kwijt! 

  1. Download eerst het bestand door op de download link te klikken in de mail en het bestand te downloaden

  2. Het bestand verschijnt aan de onderkant van je pagina

  3. Ga nu naar de voorkant van je website naar de pagina waar je het sjabloon wilt toevoegen (dus de nieuw aangemaakte pagina!) en schakel de 'Visual builder' in. Wanneer je nog geen nieuwe pagina hebt waar het sjabloon op moet komen te staan, maak deze dan eerst aan (stap 1 t/m 10).

  4. Klik op het 'Draagbaarheid' icoon onderin de pagina

  5. Klik op 'Importeren' en selecteer het bestand uit de mappen uit je computer en klik op 'Divi Builder-layout importeren'

  6. Nu kun je de kleuren, linkjes, teksten en iconen aanpassen zodat dit aansluit bij jouw site! 


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.