Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? In dit artikel laat ik je zien hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Via het inlogscherm van je website kun je namelijk een nieuwe aanmaken.

(LET OP: Wanneer je 3x de verkeerde gegevens invult bij het inloggen, dan wordt je 24 uur geblokkeerd van de website. Mocht dit gebeuren en je wilt binnen 24 uur weer toegang tot je website, neem dan direct contact op)

  1. Ga naar de URL van jouw website (
  2. Klik onder 'Inloggen' op 'Wachtwoord vergeten?' 

  3. Vul je gebruikersnaam in of het e-mailadres waarmee je Bloom hebt afgenomen en klik op 'Nieuw wachtwoord aanmaken' 


  4. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is of dat je hebt ingevuld. Hierin staat het nieuwe wachtwoord waar je weer mee kunt inloggen op je website.

    (Houd er rekening mee dat wanneer je gebruik maakt van automatisch invullen van gegevens (bijvoorbeeld in Chrome of vanuit je Macbook), je het nieuwe wachtwoord ook daaraan toevoegt.)


  1. Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.