Welke browser

Google Chrome, Safari, Linux, Firefox, Internet Explorer. Zoveel soorten browsers, maar welke moet je gebruiken voor Bloom? In dit artikel vertellen wij het je.

Wanneer jij bezig bent met het bouwen van je website, raden wij aan om gebruik te maken van Google Chrome. Google Chrome is een snelle, veilige en betrouwbare browser. Ook wordt het bouwen en bewerken van je website het beste ondersteund in Google Chrome.

Buiten het feit dat het veel voordelen heeft, nemen wij ook al onze begeleidende video's op in Google Chrome. Op het moment dat jij deze dus ook gebruikt ziet het er bij jouw hetzelfde uit als op de video. Hierdoor kun je op de makkelijkste manier nadoen wat er in de video's gebeurt.

Een van de functies van Google Chrome die wij het meeste gebruiken is "Plakken en stijl aanpassen", waarmee je op de beste manier tekst in je website kunt plakken. In veel van onze video's gebruiken wij deze functie en wij raden aan dat jij deze ook gaat gebruiken.

Klik hier om Google Chrome te downloaden

Google Chrome kun je op elke computer installeren. 


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.