ReCaptcha werkt niet bij inloggen

Een reCaptcha is een beveiligingsmaatregel die je in je website kunt integreren. Het controleert aan de hand van een test of vraag of je een legitieme bezoeker bent of niet. We gebruiken ook reCaptcha bij het inloggen, om te voorkomen dat je website gehackt wordt. Soms kan het zijn dat reCaptcha denkt dat je een robot bent tijdens het inloggen.

In dit artikel leggen wij uit wat je moet doen als reCaptcha niet functioneert tijdens het inloggen en wat je kunt doen als dit vaker voorkomt.

 1. Je krijgt bij het inloggen de melding 'Recaptcha v3 test failed'
  (LET OP: wanneer je deze melding 3x ziet, word je ook geblokkeerd. Neem dan direct contact op en vermeld jouw IP adres)
 2. Sluit je browser volledig af
 3. Start deze opnieuw op
 4. Zorg er voor dat je gebruik maakt van Google Chrome
 5. Ga naar de inlogpagina van je website
 6. Check even of de melding van reCaptcha helemaal weg is
 7. Vul je gegevens in
 8. Probeer wanneer je gebruik maakt van een wachtwoord-programma om achter je wachtwoord nog een paar tekens te typen en die weer te verwijderen.
 9. Wacht even een aantal seconden voor je op 'Inloggen' klikt
 10. Mocht het dan nog niet werken of komt dit probleem vaker voor? Ga dan naar de volgende website: https://www.whatsmyip.org/
 11. Neem direct contact met ons op en vermeld jouw IP-adres! 
  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten! 
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.