Ik word niet gevonden op mijn trefwoorden

Wat je goed moet begrijpen is dat er ontzettend veel websites zijn, die allemaal gevonden willen worden op Google. 

Hierdoor is er onvoorstelbaar veel concurrentie op Google. Er zijn natuurlijk duizenden websites die op dezelfde trefwoorden gevonden willen worden. Google kijkt bij het ranken van websites naar meer dan 200 verschillende punten en beoordeeld je website daarop. Het instellen van 1 trefwoord, zorgt er niet per definitie voor dat je bovenaan komt in Google of dat je überhaupt op de eerste pagina terecht komt.
Zeker op hele algemene termen is ontzettend veel concurrentie, zoals massages en behandeling.
Wanneer je hier bijvoorbeeld naar Google dan zijn er ontzettend veel resultaten:
Massages: 1.100.000.000
Behandeling: 33.400.000
Elk resultaat wilt natuurlijk op de eerste pagina van Google komen. Met al deze verschillende pagina's ben je aan het concurreren. Veel van deze websites bestaan al veel langer, hebben veel meer artikelen geschreven over die onderwerken en zijn simpel gezegd belangrijker in de ogen van Google.
Dit is de reden waarom wij onze klanten aanraden om de SEO specifieker in te stellen. Mensen zijn op zoek naar een resultaat en daar zullen ze op zoeken. Helaas kan ik je niet in 1 artikel uitleggen hoe je kunt zorgen dat je gevonden wordt op Google. Dit is ook niet iets wat in een paar weken gebeurt. Wij zijn maanden bezig geweest waarin we tientallen artikelen hebben geschreven en pas toen gingen we de vruchten ervan plukken. 
Vooral het schrijven van blogartikelen is erg belangrijk en je zal goed moeten nadenken over de specifieken behoeftes van je doelgroep. Mocht je hier meer over willen leren, dan heb je bij je Bloomsite de volgende trainingen gekregen, waarin je de basis leert:

Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.