Geheime pagina op jouw website

Het kan zijn dat je een pagina wilt maken op je website die niet gevonden kan worden op Google of via je website, een 'geheime' pagina als het ware. Op een geheime pagina kun je items neerzetten zoals een downloadknop naar een eBook of een brochure. Bezoekers kunnen hier bijvoorbeeld via een mail naartoe gestuurd worden. 
Ook kun je een wachtwoord instellen voor een pagina zodat mensen alleen met het wachtwoord de pagina kunnen bekijken.
Om dit te doen moet je een aantal dingen instellen aan de achterkant van een pagina. In dit artikel laat ik je zien hoe je dit kunt doen.
 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken
 2. Houd je muis op 'Pagina's' en klik vervolgens op 'Nieuwe Pagina

 3. Vul de titel in voor je nieuwe pagina 
 4. Klik vervolgens op 'Visual Builder gebruiken
 5. Scroll een stukje naar beneden tot je bij de 'Yoast SEO' instellingen komt
 6. Klik 'Geavanceerd' open
 7. Geef bij beide opties hier 'Nee' aan
 8. Aan de rechterkant een stuk onder 'Publiceren' bij 'Search Exclude' vink je 'Exclude from search results' aan

 9. Nu kun je de pagina 'Publiceren' zonder dat deze gevonden wordt op google of in de zoekresultaten van je website. Vergeet niet de pagina zelf nog te vullen!     

 10. Je kunt ook nog een wachtwoord instellen voor de pagina, zodat mensen met 1 wachtwoord de pagina kunnen bekijken. Klik op 'Zichtbaarheid' en vink 'Beschermd met wachtwoord' aan. Vul dan een wachtwoord in die je met anderen kunt delen om de pagina te bekijken.

 11. Wanneer ze naar de juiste URL gaan, die je bijvoorbeeld deelt in een mail, moeten ze het wachtwoord invoeren voordat de pagina word geladen.


 12. Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.