Lettertype (font) toevoegen

Het is helaas niet mogelijk om een lettertype aan de lijst toe te voegen in de 'Thema-aanpasser'. Het is echter wel mogelijk om een lettertype toe te voegen aan de modules op je website. Je kunt 1x een lettertype uploaden, maar je zult deze vervolgens in elke module apart moeten selecteren. Dit is dus niet erg gebruiksvriendelijk! Daarnaast moet je ook uitkijken, want niet elk lettertype is een 'webfont' en kan soms niet goed getoond worden op je site. Mocht dit toch willen gebruiken, in dit artikel laat ik zien hoe je een lettertype kunt toevoegen.

 1. Schakel de 'Visual Builder' in 
 2. Open de instellingen van een tekstmodule 
 3. Klap onder 'Ontwerp' > 'Tekst' open
 4. Klik op het pijltje naast 'Default' onder 'Tekst Lettertype'

 5. Klik op 'Uploaden'

 6. Geef de lettertype een naam
 7. Klik op 'Kies bestand' en zoek je lettertype of sleep je bestand ernaartoe
 8. Klik op 'Uploaden' 

 9. Wanneer je je muis over 'Tekst Lettertype' beweegt en je klikt op de 3 puntjes kun je kiezen voor 'Maak stijl standaard'. De stijl wordt nu in alle 'tekstmodules' op je website het 'standaard'. Je hoeft dit dus niet meer in de tekstmodules in te stellen 

 10. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan

 11. Selecteer vervolgens bij elke andere 'Module' die je op je website gebruikt het lettertype dat je hebt geüpload (zoals bijvoorbeeld de aanbeveling-modules) 

 12. Vergeet niet de pagina op te slaan wanneer je klaar bent
  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.