Animaties

Een 'Animatie' is een bewegend onderdeel op jouw website. Je kunt 'Animaties' toevoegen aan alle secties, rijen en modules binnen je Bloomsite. In dit artikel laat ik zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je hier gebruik van maakt.

TIP: Denk eraan dat de prioriteit van je website moet zijn dat deze zo snel en goed mogelijk online staat. Na de lancering heb je tijd om te gaan spelen met animaties.
Let ook op dat je niet te veel animaties gebruikt in je pagina's. Het moet voor de bezoeker van je website wel nog te volgen zijn!

  1. Schakel de 'Visual Builder' in 
  2. Open de instellingen van de module, rij of sectie waar je een animatie voor wilt instellen
  3. Onder 'Ontwerp' bij 'Animaties' kun je een animatie kiezen voor die module of sectie. In mijn voorbeeld heb ik de afbeelding module gekozen

  4. Wanneer je een animatie hebt gekozen, kun je deze nog naar wens aanpassen zodat dit goed past bij de style van je site

  5. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan

  6. Vergeet niet de pagina op te slaan wanneer je klaar bent


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.