Mobiele weergave wijzigen

Het is bij elke instelling op je website mogelijk om dit anders in te stellen voor 'Mobiel'. Zo kun je bepaalde module's uit zetten, of een andere afbeelding, kleur of zelfs lettertype instellen. In dit artikel laat ik je zien waar je dit kunt instellen en waar je aan moet denken. De principes werken vaak hetzelfde, dus je kunt na dit artikel de volledige weergave voor mobiel wijzigen.

(LET OP: Het is zeer belangrijk, dat wanneer je eenmaal op het 'mobiel' icoon hebt geklikt, dat je steeds voor 'desktop' 'tablet' en 'telefoon' waardes invult !! Check altijd de verschillende weergaves na het instellen, anders heeft jouw header, of andere module, mogelijk alleen op 'desktop' een titel)

 1. Bij veel losse instellingen op je website, kun je de mobiele/tablet weergave aanpassen
 2. Wanneer je met je muis over de instelling beweegt, zie je een 'mobiel' icoon

 3. Wanneer deze uit staat (wit) vul je de instellingen automatisch op alle weergaves 

 4. Als je hierop klikt, krijg je 3 opties. Nu ben je dus los in de 'Desktop' instellingen van de 'Titel'

 5. Wanneer je op 'Telefoon' klikt, kun je de 'Titel' aanpassen als je deze bijvoorbeeld te lang vind voor de mobiele weergave 

 6. Wil je dit doen voor de 'Ondertitel' dan beweeg je met je muis weer over 'Ondertitelen' tot het mobiel icoon zichtbaar wordt en zet deze weer aan. Je moet bij welke instelling dus eerst het mobiel icoontje aanklikken en dan op de juiste weergave klikken.
 7. Je kunt er zelfs voor kiezen om een andere achtergrondafbeelding te kiezen voor de mobiele weergave

 8. Wil je de instellingen weer terugzetten? Klik op het ronde pijltje om de instellingen terug te zetten naar normaal, maar klik dan ook het 'mobiele icoontje' weer uit, zodat je niet weer alleen 'telefoon' weergave aan het bewerken bent.

 9. Je kunt ook voor alle 'Ontwerp' instellingen andere waardes invullen voor mobiele weergave, zoals de 'tekstgrootte', 'tekstkleur', 'afstand' enzovoort

 10. Ook kun je een hele module, rij of sectie uitschakelen op mobiel wanneer je dit teveel vind. Open de instellingen van de module, rij of sectie

 11. Onder 'Geavanceerd' bij 'Zichtbaarheid' kun je 'Telefoon' aanvinken. De module wordt nu doorzichtig wanneer je bent ingelogd maar zal niet zichtbaar zijn voor bezoekers.

 12. Klik op het groene vinkje om je wijzigingen op te slaan

 13. Vergeet niet de pagina op te slaan wanneer je klaar bent


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.