Stijl kopiëren en plakken

Het is mogelijk om de stijl van modules, rijen en secties te kopiëren en te plakken. Zo hoef je op het moment dat je iets op een bepaalde manier opmaakt, dit niet elke keer opnieuw in te stellen voor dezelfde module. In principe kun je alle instellingen die je hebt ingesteld, buiten de content/inhoud kopiëren en plakken over iets anders. 
Je kunt dit dus doen voor verschillende modules, zoals de afbeelding module, header module, blurb module, veelgestelde vragen (schakelen module), prijs tabbellen, maar ook van rijen en secties. Zolang het maar om dezelfde type gaat (dus aanbeveling stylen op een aanbeveling module, afbeelding stylen op afbeelding module, kolom van rij stylen in een andere kolom van een rij enzovoort..)

Hierboven zie je twee verschillende opmaken van de aanbeveling module. In dit voorbeeld laat ik dus zien hoe je de eerste stijl kunt kopiëren en over de tweede aanbeveling kunt plakken. Maar jij kunt het dus op meerdere manieren gebruiken! 

  1. Houd je muis op de linker aanbeveling (of degene waarvan je de style wilt kopiëren)
  2. Klik in het grijze menu(!) met je rechtermuisknop en klik vervolgens op 'Kopiëren module stijlen'

  3. Ga nu naar de tweede aanbeveling en klik daar ook in het grijze menu met je rechtermuisknop

  4. Kies nu voor de optie 'Plakken module stijlen' 
    Mocht je deze optie niet ertussen zien, kopieer dan de module stijlen van de eerste module even opnieuw

  5. De 'Stijlen' van de modules zijn nu hetzelfde, denk hierbij aan kleuren, randen etc. Alleen de inhoud (de tekst en afbeelding) zal niet mee veranderen! 
    Tip: let even goed op de 'rand', als daar namelijk niets is ingesteld kan het zijn dat hij die niet pakt en je dit dus even los moet instellen.

  6. Je kunt dit eventueel ook 'Plakken' op een andere pagina wanneer je die open hebt in een nieuwe tabblad, zodat je je aanbeveling modules overal dezelfde styling geeft.


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten! 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.