De pagina opslaan

Hoe je de pagina moet opslaan is misschien wel het belangrijkste om te weten. Wanneer je dit namelijk niet doet, dan gaat al je harde werk misschien wel verloren.... In dit artikel laat ik je zien waar je de pagina kunt opslaan, zodat je met een gerust hart de 'Visuele Opbouw Functie' kunt verlaten! 

 1. Wanneer je de 'Visual Builder' hebt ingeschakeld, dan zie je onderaan de pagina een paars bolletje met daarin 3 puntjes 
 2. Om deze 'open' te vouwen klik je erop 

 3. Rechts onderin zie je dan de groene knop "Opslaan"

 4. Als je hierop klikt, dan gaat er een rondje ronddraaien en zodra er een vinkje in verschijnt, is deze klaar

 5. Nu kun je de Visual Builder veilig verlaten door boven in de zwarte balk op "Visual Builder verlaten" te klikken

 6. De browser zal aangeven dat je de bewerkingen nog niet hebt opgeslagen wanneer je deze af wilt sluiten

  Schermafbeelding-2020-06-23-om-10-46-17.png

 7. Het kan ook zijn dat je wel op 'verlaten' hebt geklikt toen je de browser afsloot. In de meeste gevallen zal de website een automatisch opgeslagen versie willen openen wanneer je opnieuw aanmeld: 

  Schermafbeelding-2020-06-23-om-10-45-59.png

 8. Wanneer je de 'Visual Builder' wilt verlaten en je hebt de wijzigingen niet opgeslagen, zal dit ook gemeld worden
  Schermafbeelding-2020-06-23-om-10-46-28.png
 9. Het is dus best lastig om werk kwijt te raken, maar het is zeker mogelijk wanneer je dus de wijzigingen steeds niet opslaat! 

  TIP: CMD+S (Apple) of CTRL+S (Windows) werkt ook als 'Opslaan'. Gebruik deze toetsen dus tussendoor steeds, dan weet je zeker dat het goed gaat!


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.