Kennisbank uitleg

In dit artikel laat ik zien hoe de kennisbank werkt. Je ziet wat voor categorieën er zijn, hoe je door de kennisbank zoekt en hoe je contact met ons opneemt.

Staat jouw vraag er niet bij? neem dan contact met ons op zodat we hier een artikel over kunnen maken. Je helpt ons er enorm bij! 

 1. Wanneer je een vraag hebt, kun je deze stellen in de kennisbank door middel van zoekwoorden. Dit kan bijvoorbeeld 'afbeelding' zijn. Je krijgt dan verschillende suggesties die daarmee te maken hebben
 2. Wanneer je op 'Zoeken' klikt, krijg je een aantal suggesties waar het zoekwoord 'afbeelding' in voorkomt
 3. Ook zijn er veel verschillende categorieën waar je in kunt zoeken en deze worden constant aangevuld
 4. De categorieën worden ook aangevuld met nieuwe artikelen. Staat jouw vraag er niet bij? neem dan contact met ons op zodat we hier een artikel over kunnen maken

 5. Wanneer je een artikel opent, staat er een afbeelding boven en een stukje uitleg om je te laten zien waar het artikel over gaat

 6. Hierna volgt een stappenplan. Volg deze ook nauwkeurig! 

 7. Onderaan de pagina kun je de 'Gerelateerde artikelen' bekijken van het artikel 

 8. Ook kun je onderaan het artikel aangeven of het artikel je vraag heeft beantwoord door middel van een smiley. Dit helpt ons enorm bij het verbeteren van de kennisbank!

 9. Wanneer je nog steeds hulp nodig hebt, kun je onderaan op 'Neem contact op' klikken 

 10. Je kunt ook 'Contact' opnemen in het menu bovenaan

 11. Vul alle gegevens in en typ je vraag zo duidelijk en specifiek mogelijk, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; welke pagina? wat voor doel? welke link? 

 12. Je vraag komt binnen op onze mail 'support@websitesvoortherapeuten.com' en zal ook vanuit dit e-mailadres beantwoord worden. Houd je mail dus goed in de gaten! 


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.