Mini Wiki aanmaken

In dit artikel ga ik je laten zien hoe je jouw Mini Wiki kunt aanmaken. Ook laat ik je zien hoe je alvast wat voorbereidende instellingen kunt doen voor de categorieën van je Mini Wiki.

Let op! Wanneer je een naam voor je Mini Wiki kiest, dan kun je deze niet zomaar weer aanpassen. Denk hier dus goed over na! Kies dus niet de naam van je praktijk of therapie, maar je grootste specialisatie waar je op gevonden wilt worden. Bij Websites voor Therapeuten is dit bijvoorbeeld 'Websites maken' 

 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken
 2. Klik op 'Mini Wiki Settings' 

 3. Voer de naam in van je 'Mini Wiki'.
  (Kies niet de naam van je praktijk of therapie, maar je grootste specialisatie waar je op gevonden wilt worden!) 

 4. Vul eventueel een omschrijving in van je Mini Wiki. Dit is niet verplicht. Maar deze komt boven het overzicht van je Mini Wiki te staan. 

 5. Klik op 'Wijzigingen Opslaan' om de Mini Wiki definitief aan te maken

 6. Er is nu een nieuwe 'Link' aangemaakt aan de linkerkant van je 'Dashboard' met de naam van je Mini Wiki

 7. Omdat de categorieën van je Mini Wiki in je 'Footer' van je website komen te staan moeten we een nieuw menu aanmaken voor de Mini Wiki

 8. Houd je muis op 'Weergave' en klik vervolgens op 'Menu's'

 9. Klik op 'Maak een nieuw menu' 

 10. Vul bij 'Menunaam' dezelfde naam in als van je Mini Wiki en klik op 'Menu aanmaken' 

 11. LET OP: Controleer even bij het aanmaken van het menu, of het 'secundair menu' is aangevinkt. Er moet namelijk nergens een vinkje bij staan! Is dit wel zo of gebeurt dit ineens weer? Vink het dan uit en sla het menu opnieuw op! 

 12. Je bent nu klaar met de Mini Wiki aanmaken en kunt door naar het artikel : mini-wiki-categorieen


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.