Links toevoegen aan de linkbooster

In dit artikel laat ik zien hoe je een web van de belangrijke informatie op je website kunt maken. Dit doe je door automatisch links te genereren op je website. Je stelt eenmalig in welk woord automatisch een link moet worden en naar welk artikel deze moet verwijzen. Dit doe je voor al je blogartikelen en later ook al je Mini Wiki artikelen.

Je stelt dit eenmalig in voor een artikel en wanneer dat specifieke woord dan op je website gebruikt wordt, zal dit automatisch een link worden. In dit artikel wordt precies uitgelegd hoe je dit kunt instellen.

 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken 
 2. Klik op 'Linkbooster'
 3. Kies een trefwoord. Ik gebruik in dit voorbeeld 'pijnpunt'
 4. Stel dat 'Blogartikel 3' op mijn website gaat over 'pijnpunten', dan wil ik dat elk woord 'pijnpunt' linkt naar 'Blogartikel 3' 
 5. Dit kun je doen door het woord te typen met een 'komma' erachter, dan een spatie, en dan de URL van het artikel óf Mini Wiki waar de bezoeker naartoe gelinkt moet worden
 6. Om een nieuw woord toe te voegen kun je op enter drukken zodat je op de volgende regel komt
 7. Klik op 'Alles opslaan' wanneer je klaar bent 
 8. Je kunt nu zien dat het woord 'pijnpunt' in de tekst een link wordt. (Dit geldt niet voor woorden in de titels!) Wanneer je hierop klikt kom je dus op een blogartikel of Mini Wiki uit die bijvoorbeeld uitlegt wat een pijnpunt is Wil je bepaalde pagina's uitsluiten van de Linkbooster? Bekijk dan het volgende artikel : linkbooster-instellingen

  (TIP: Wil je meer leren over dit onderwerp? In de 'SEO Boosters' training leer je wat je allemaal met deze strategie kunt bereiken! Klik hier om dit bekijken)


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.