Blog reacties (plaatsen, reageren, goedkeuren)

Wanneer een bezoeker een reactie plaatst op jouw blogartikel, moet je deze eerst goedkeuren voordat deze zichtbaar is onder het artikel. In dit artikel laat ik je zien hoe jij deze berichten kunt goedkeuren en hoe je hierop kunt reageren.

 1. Een bezoeker vult de velden in onder een blogartikel 

 2. Nadat de bezoeker op 'Reactie verzenden' heeft geklikt, krijgt hij een melding dat de 'reactie wacht op goedkeuring'. Dit voorkomt dat er zomaar reacties onder je blogartikelen verschijnen. Je krijgt hierover een mail, en een melding aan de achterkant van je website. De mail word verzonden naar het e-mail adres van de gebruiker die het artikel heeft gepubliceerd. Wanneer je dus geen mail ontvangt, check even wie de auteur van het bericht is en pas dit zo nodig aan. 

 3. Zo ziet de mail eruit die jij in je mailbox ontvangt. Je kunt op de links in de mail klikken om het bericht goed te keuren maar hiervoor moet je wel ingelogd zijn in je website. Je kunt het beste dus even naar de achterkant van je website.

 4. Wanneer je aan de achterkant van je website bent, zie je een melding bij 'Reacties' 

 5. Klik op 'Reacties' om hierop te reageren. 
 6. Je kunt het bericht 'Toelaten', 'Beantwoorden', markeren als 'Spam' of 'Verwijderen'
 7. Wanneer je het bericht 'Toelaat' kun je direct onder het bericht reageren door op 'Beantwoorden' te klikken 
 8. Nadat je het bericht hebt toegelaten is het bericht zichtbaar voor bezoekers van je website. Ook kun je hier op het bericht reageren door op 'Antwoord' te klikken 

 9. Wanneer je reageert op het bericht, komt jouw bericht eronder te staan en hier kan ook weer op gereageerd worden. 


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten! 
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.