Verwerkersovereenkomst

Door de nieuwe privacyeisen die voortkomen uit de AVG, die op 25 mei 2018 van kracht zijn gegaan, is het nu nodig om een verwerkersovereenkomt te tekenen. Zowel voor onze klanten als voor ons is dit verplicht voor de AVG.

Omdat wij persoonsgegevens voor onze klanten verwerken is het volgens de AVG nodig om afspraken te maken over deze verwerking. Dit moet schriftelijk worden vastgelegd. Deze overeenkomst is een toevoeging op de bestaande overeenkomst (Algemene Voorwaarden) en wordt een 'verwerkersovereenkomst' genoemd. Alle websites van onze klanten, de hosting hiervan en hun e-mailadressen draaien op onze servers. Wij verwerken de persoonsgegevens die via de website (bijvoorbeeld in het contactformulier) worden ingevuld, maar ook de e-mails die binnenkomen op hun e-mailaccounts en hebben de dus mogelijkheid om deze gegevens in te zien.

Het is volgens de AVG nu nodig om hier afspraken over te maken, zodat onze klanten kunnen aantonen dat deze persoonsgegevens door een andere partij worden verwerkt en beveiligd zijn. Wij verwerken namelijk niet alleen gegevens van onze klant zelf, maar ook van haar website-bezoekers en (potentiële)klanten. Je kunt de verwerkersovereenkomst digitaal tekenen via de volgende link :

Klik hier om de verwerkersovereenkomst te tekenen

 1. Klik op de link hierboven om op de pagina van 'SignRequest' te komen
 2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Volgende'

 3. Je komt op het volgende scherm. Klik op het pijltje of scroll iets naar beneden.

 4. Na het lezen van de pagina kun je deze ondertekenen door op 'Signature' te klikken 

 5. Typ je naam en kies een handschrift voor het ondertekenen. Klik vervolgens op 'Opslaan & invoegen'
 6. Dit doe je vervolgens voor alle pagina's. 
 7. Bij de laatste pagina moet je ook je volledige naam invullen (voor en achternaam)
 8. Nadat je dit hebt gedaan klik je op 'Voltooien'.

 9. Vink de algemene voorwaarden aan en klik op 'Ondertekenen'

 10. Je komt nu op het volgende scherm waarin wordt aangegeven dat je nog op een bevestigingslink moet klikken in je mail

 11. Ga naar je e-mail en klik op 'VERIFY EMAIL'

 12. Wanneer je op het volgende scherm komt heb je het document ondertekend en kun je de pagina sluiten! Dat was makkelijk, toch? ;-) 


 13. Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.