Nieuwe pagina opent niet of op een andere pagina op de website

Heb jij een nieuwe pagina aangemaakt, maar kun je deze niet vinden op je website? Je ziet de knop met de titel van de pagina wel in het menu staan, maar wanneer je hier op klikt opent er een andere pagina. 

Het kan zijn dat je bij het aanmaken van een nieuwe pagina, de naam van de permalink ook hebt aangepast naar de naam van een van je andere pagina's en/of je hebt daarna de naam van de permalink weer aangepast. Wanneer je dit doet, kan het zijn dat je (onbedoeld) de ene pagina hebt doorverwezen naar een andere pagina op je website. Dit noem je redirection. 

Je kunt de redirect weer verwijderen door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de achterkant van je website en klik op SEO > redirects. Je ziet dan onderaan de pagina alle redirects staan, zie screenshot hieronder.
  2.  Klik op het vinkje bij de redirect die je wilt verwijderen en klik in het onderste menu op verwijderen > toepassen.
  3. Controleer op je website of de pagina's het weer doen.

    (LET OP: Wanneer je redirects hebt ingesteld voor je oude website, moet je goed kijken welke je wel of niet kunt verwijderen!)
    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.