Links in knoppen aanpassen

De knoppen op je website kun je doorlinken naar pagina's binnen en buiten je website. Om ervoor te zorgen dat de bezoeker dan ook op de juiste pagina komt, moet je de 'link' goed instellen. Je kunt het beste de knoppen als laatste linken. Omdat je tijdens het bouwen van je website mogelijk nog de namen/url's van je website gaat veranderen. In dit artikel laat ik je zien hoe je de link van een knop kunt wijzigen. 

LET OP: Je hebt knoppen in de 'header-module', 'knopmodule', en de 'oproep tot actie module'. Al deze instellingen open je door op het blok, of de knop zelf te gaan staan, en te kiezen voor de module 'instellingen' in het grijze menu. Vervolgens vind je de instellingen altijd onder 'Content' en dan bij 'Link'  

 1. Ga naar de juiste pagina en schakel de 'Visual Builder' in
 2. Klik in het grijze menu op het 'instellingen' icoon

 3. In de 'Header' instellingen kun je bij 'Content' onder 'Tekst' de tekst voor op knop '#1' en '#2' invullen. Bij de 'knop module' en de 'oproep tot actie module' heb je één knop.

 4. Open in een nieuw tabblad de pagina die je wilt linken en kopieer de URL

 5. Scroll bij 'Content' iets naar beneden en open 'Link'. Je kunt nu bij 'Knop URL' de URL plakken. Vergeet niet om de '#' weg te halen als deze er staat. 

 6. Bij 'Tekstuitlijning' kun je aangeven of de pagina in hetzelfde venster of in een nieuw tabblad opent. TIP: verwijs je naar een andere website, selecteer dan 'in een nieuw tabblad' zodat de bezoeker wel op je website blijft.

 7. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan

 8. Vergeet daarnaast niet om de links van tekst op alle pagina's te controleren, ook deze moeten de juiste link bevatten.

 9. Sla de pagina op. Schakel de visual builder uit en controleer of de knop of link juist doorverwijst naar de pagina.

 10. Loop vervolgens alle knoppen en links op je website na op dezelfde manier.


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.