Privacybeleid aanpassen

Volgens de privacyeisen die uit de AVG komen is het verplicht om een privacybeleid op je website te hebben. In dit artikel laat ik je zien hoe je een PDF versie hiervan op je website plaatst.

Hulp nodig bij het maken van Juridische Documenten? Klik hier voor meer informatie over Vraag Hugo

 1. Ga naar de achterkant van je pagina door op 'Dashboard' te klikken
 2. Klik op 'Media' en vervolgens op 'Nieuw bestand'

 3. Klik op 'Bestanden selecteren'. De mappen op je computer of laptop worden nu geopend. Je kunt nu het PDF bestand van jouw privacybeleid toevoegen aan de bibliotheek. 

 4. Denk erom dat je het PDF-bestand optimaliseert net als de afbeeldingen. Omdat dit een ander type bestand is (PDF) gebruiken we in plaats van 'CompressJPEG' nu 'ShrinkPDF'

 5. Het PDF-bestand is nu geüpload. Klik op het PDF-bestand

 6. Selecteer de hele link en kopieer deze door op je rechter muisknop te klikken en vervolgens voor 'Kopiëren' te kiezen. 

 7. Ga naar de voorkant van je website en scroll naar beneden
 8. Onderaan de 'Footer' klik je op 'Privacybeleid'

 9. Je bent nu op de privacybeleid pagina. 

 10. Schakel de visual builder in en open de module instellingen van de knop

 11. Vul onder het kopje 'Link' bij 'Knop URL' de link in door op je rechtermuisknop te klikken en voor 'Plakken en stijl aanpassen' te kiezen

 12. Bij 'Knoptekst' kun je het beste kiezen voor 'In een nieuw tabblad' zodat bezoekers wel op je pagina blijven als ze deze link openen

 13. Onder het kopje 'Tekst' kun je de tekst die op de knop wordt weergegeven wijzigen

 14. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan

 15. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent.

 16. Test voor de zekerheid of je PDF-bestand juist wordt geopend in een nieuw venster, door de visual builder uit te schakelen en op de knop te klikken.


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.