Bedrijfsgegevens aanpassen op contactpagina

Om de icoontjes voor elke regel te behouden is het belangrijk om het wijzigen op de juiste manier te doen. In dit artikel laat ik je zien hoe je de bedrijfsgegevens op je contactpagina en de afspraak-maken pagina kunt aanpassen. 

Tekst van icoontjes per ongeluk kwijt? Scroll onderaan deze pagina.

 1. Ga naar de pagina waar je de bedrijfsgegevens wilt aanpassen en schakel de visual builder in.
 2. Ga met je muis op de bedrijfsgegevens staan en klik op het instellingen icoon van de tekstmodule in het grijze menu.
 3. Zoals je ziet zijn de icoontjes niet zichtbaar maar deze staan wel in de tekst. Als je de icoontjes wilt behouden, volg dan goed onderstaande stappen. Anders kun je hier de volledige tekst verwijderen en opnieuw instellen.

 4. Icoontjes behouden:
  Open eerst het 'tekst' gedeelte van de module zodat je de codes kunt zien van de icoontjes. Hierdoor heb je minder kans dat je ze verwijderd. Selecteer alleen 'Bedrijfsnaam' en vul hier jouw bedrijfsnaam in.

 5. Doe dit voor elke regel apart, zodat de icoontjes niet verdwijnen. Denk erom dat als je tekst erin 'plakt' je voor 'plakken en stijl aanpassen' moet kiezen.

 6. Druk op het groene vinkje wanneer je klaar bent met bewerken en vergeet niet om de openingstijden aan te passen en het Google Maps kaartje.

 7. Vergeet niet om de pagina op te slaan.

 8. De bedrijfsgegevens staan op de contactpagina en de afspraak-maken pagina. Pas dit dus op beide pagina's aan.
  Je kunt nadat je de bedrijfsgegevens hebt ingevuld op de contactpagina, ook de hele sectie opslaan en deze opnieuw toevoegen op de afspraak-maken pagina. Sla de sectie dan zo op:

 9. Voeg de (ingevulde) opgeslagen sectie toe op de afspraak-maken pagina door op het blauwe '+' icoon te klikken en te kiezen voor 'Toevoegen vanuit bibliotheek'

 10. Druk op het groene vinkje rechts-onderin om de gegevens op te slaan en vergeet niet om de pagina op slaan als je klaar bent

Per ongeluk toch de icoontjes kwijt? Neem contact op zodat wij de standaard tekst opnieuw erin kunnen plaatsen, zodat je die op de juiste manier kunt aanpassen. 

Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.