Oproep tot actie module van kant tot kant

De oproep tot actie kun je goed gebruiken op het moment dat je mensen aan wilt zetten tot actie. In de oproep tot actie module kun je een titel plaatsen, een stukje tekst en een knop. Hierdoor hoef je niet een losse tekstmodule en knopmodule te gebruiken, maar zit alles wat je nodig hebt in 1 module. Deze module kun je heel makkelijk stylen zodat deze in de stijl van jouw website past. Je kunt een oproep tot actie module van kant tot kant maken, of een oproep tot actie in het middel van een pagina. 

In dit artikel laat ik je zien hoe je een oproep tot actie module van kant tot kant maakt.  

 1. Schakel de 'Visual Builder' in
 2. Klik op het blauwe plus icoon om een sectie toe te voegen en kies voor 'Standaard'

 3. Kies voor een rij met 1 kolom

 4. Selecteer nu de 'Oproep tot actie' module

 5. Nu worden de oproep tot actie-instellingen geopend. Vul onder 'Content' bij 'Tekst' een 'Titel' en een 'Knoptekst' in. In het tekstvak onder 'Corps' kun je eventueel een subtitel invullen.
  (LET OP: De knop is pas zichtbaar wanneer er een link wordt toegevoegd! Of een '#' in het link veld, ga door naar de volgende stap) 

 6. Bij 'Link' kun je de knop linken naar een andere pagina, bijvoorbeeld de contact pagina. Vul bij 'Knop URL' de link in van de juiste pagina. Bij 'Tekstuitlijning' kun je kiezen of de pagina in 'hetzelfde venster' wordt geopend of in een 'nieuw tabblad'. 

 7. Bij 'Achtergrond' kiezen we nu bij 'Gebruik achtergrondkleur' voor 'Nee'. We gaan bij stap 10 de achtergrond kleur toevoegen in de 'sectie instellingen'. 

 8. Onder het kopje 'Ontwerp' bij 'Tekst' kun je de 'Tekstuitlijning' aanpassen. Eventueel kun je de tekstkleur 'Donker' of 'Licht' maken
 9. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan 
 10. Open nu de sectie instellingen in het blauwe menu

 11. Onder 'Content' bij 'Achtergrond' kiezen we nu een achtergrond zodat de oproep tot actie helemaal van kant tot kant gekleurd is.

 12. Klik op het groene vinkje om de wijzigingen op te slaan 

 13. Vergeet niet om de pagina op te slaan als je klaar bent


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.