Tekst in je website plakken

Het is belangrijk om te weten hoe je op de juiste manier tekst in je website plaatst. Anders kan de opmaak er namelijk heel erg gek uit zien. Ik leer je in dit artikel waar je aan moet denken bij het plakken van tekst in je website. Wij raden aan om Google Chrome te gebruiken, daar heb je de optie om de tekst te plakken met "Plakken en stijl aanpassen"

Tekst plakken in je website:
Op het moment dat jij je tekst geschreven hebt in Word of je wilt teksten gebruiken van je oude website, dan kun je deze in je website plakken door het te kopiëren en te 'plakken'.
Maar op het moment dat je gaat 'plakken', kies dan voor " Plakken en stijl aanpassen"  

' Plakken en stijl aanpassen' is een functie die in Google Chrome zit. Het kan ook zijn dat er ' Plakken als tekst zonder opmaak' staat, of iets wat hier op lijkt. 

Mocht je nog meer vragen hebben of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.