Problemen met pagina indexering: pagina's inzien

In dit artikel laat ik je zien hoe je de desbetreffende URL's van de pagina's kunt inzien waar de foutmelding vandaan komt. 

  1. Log in bij Google Search met het account waarmee je het gekoppeld hebt aan je website
  2. Ga naar 'Pagina's' 

  3. Klik bij 'Reden' op de melding (dit moet je voor elke 'reden' apart doen als je er meerdere hebt)

  4. Dan kom je op een pagina waar staat om hoeveel pagina's het gaat en daaronder vind je de 'Voorbeelden' over welke URL's het exact gaat.

  5. Stuur ons per 'Reden' de reden door met daaronder alle URL's die als 'Voorbeeld' staan. Doe dit ook voor de andere melding indien deze er is.

  6. Wanneer je antwoord hebt van support zullen we je vragen om op de knop 'Oplossing valideren' te klikken zodat het probleem opnieuw bekeken wordt. 

  7. Soms gaat het om een no-index melding die zo hoort te zijn omdat die pagina inderdaad niet geïndexeerd mag worden, zoals een downloadpagina na een inschrijving op de nieuwsbrief. Deze meldingen kun je dan gewoon negeren aangezien je daar hebt aangegeven dat de pagina niet in de zoekresultaten gevonden mag worden. Zie dit artikel: Problemen met pagina indexering: no index melding


    Mocht je nog vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op 'Contact opnemen' te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.