Suggestie of idee voor Bloom indienen

Heb je feedback of een nieuw idee om Bloom nog beter te maken? Dan kun je deze stappen volgen om een suggestie in te dienen. Je kunt daar ook stemmen op andere ingediende suggesties en bekijken wat er op de planning staat of in uitvoering is. Ideeën met de meeste stemmen zullen prioriteit krijgen tijdens de ontwikkeling!

  1. Ga naar idee.bloomsite.nl
  2. Wanneer je wilt stemmen op een reeds ingediend idee klik je op het pijltje omhoog 
  3. Vervolgens wordt je gevraagd je e-mailadres achter te laten zodat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van het idee
  4. Wanneer je een idee of suggestie hebt die er niet tussen staat, kun je een nieuwe indienen door op 'Doe een suggestie' te klikken

  5. Leg dan zo goed mogelijk uit wat je feedback precies inhoudt en om welke functie het gaat, zodat wij begrijpen wat je bedoeld.

  6. Wij zullen je idee of feedback dan gaan verwerken zodat andere Bloomers hier ook op kunnen stemmen. Het zal dus niet direct zichtbaar zijn op het board. 

  7. Onder het kopje 'Roadmap' kun je onder anderen bekijken wat er is ingepland, wat in uitvoering is en wat al geïmplementeerd is binnen Bloom!

  8. Wij horen graag wat voor ideeën/feedback jij hebt voor Bloom!


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.