Je home-pagina instellen als homepagina (of blogpagina)

Wanneer je bezig bent met de challenge, kom je wanneer je je domeinnaam intikt in de zoekbalk niet op de daadwerkelijk homepagina uit die jij hebt gemaakt. Maar hoogstwaarschijnlijk op een 'niet gevonden' pagina of een pagina met wat blogs. Hetzelfde geldt voor de blogpagina. Dit zal een lege pagina zijn wanneer dit niet goed is ingesteld

Hiervoor moet je dus even een instelling aanpassen, omdat je net je homepagina hebt gepubliceerd en/of blogs hebt aangemaakt. Doe deze stap dus niet eerder! In dit artikel laat ik zien hoe je dat kunt doen.

  1. Ga naar het 'Dashboard' van je website. 
  2. Houdt je muis onder 'Instellingen' en klik op 'Opmaak instellingen'.

  3. Klik vervolgens op 'Homepage-instellingen'.

  4. Kies bij 'Je homepage toont' voor 'Een statische pagina'

  5. Kies vervolgens mij 'Homepagina' jouw 'Home' pagina en bij 'Berichtenpagina' kies je voor 'Blog'. 

  6. Wanneer je nu naar je domeinnaam gaat, zal je direct op de homepagina uitkomen en de blogpagina zal de berichten tonen die jij hebt aangemaakt aan de achterkant van je site! 
    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.