Hoe meld ik me aan voor de live website review

In dit artikel laat ik je zien hoe je je kunt aanmelden voor de LIVE website review webinar. Elke eerste donderdag van de maand geeft Joas live een website review. Je moet je los aanmelden voor het evenement, aanmelden voor de LIVE stream en in de reactie van de topic kun je dan aangeven of je ook je Bloomsite daarvoor wilt aanmelden. Volg onderstaande stappen om je juist aan te melden! 

  1. Ga naar de Wervende Website Community en login
  2. Klik bovenaan in het menu op 'Events'

  3. Klik op de titel van het evenement '[Bloom] Website review (door Joas)'

  4. Je komt op het volgende scherm waar je op de knop 'Deelnemen' kunt klikken

  5. Je hebt je nu aangemeld met je Wervende Website Community account. Hier kun je het evenement toevoegen aan je kalender door op 1 van de opties te klikken. Klik daarna het pop-up venster weg.

  6. Klik nu op 'Registreer hier voor de live stream!' om de daadwerkelijk aan te melden voor het LIVE webinar.

  7. Er opent een nieuw venster waar je je kunt aanmelden door op de knop 'Meld je gratis aan' te klikken 

  8. Kies een dag en vul de gegevens in en klik op 'Registreer nu'

  9. Je bent nu aangemeld voor het webinar. Je ontvangt ook een mail met daarin de link naar het webinar. Zorg dat je er op tijd bij bent! 

  10. Je kunt dit tabblad sluiten. Om je website aan te melden voor de LIVE review, moet je nog even je website achterlaten in de reacties. 

  11. Scroll helemaal naar beneden in het Evenement waar je bij stap 6 was gebleven

  12. Plaats dan onder 'Wil jij uitgelicht worden in de review' een reactie waarin je je website link vermeld! Er wordt willekeurig gekozen, dus zorg dat je op tijd bij het webinar aanwezig bent, anders zal Joas een andere website kiezen ;-) Komt jouw website niet aan de beurt, probeer er dan toch live bij te zijn, want alle adviezen zijn interessant voor alle Bloom klanten!

  13. Wanneer je je website hebt achtergelaten in de reacties ben je helemaal klaar voor het LIVE Webinar! We zien je daar! 


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!



Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.