Publiceer datum van pagina wijzigen

Omdat wij de pagina's binnen Bloom al voor jou hebben aangemaakt en opgezet, is het belangrijk om even de publiceer-datum aan te passen wanneer je je gaat voorbereiden op de lancering of wanneer je website al gelanceerd is. Dit is namelijk beter voor Google omdat de publiceer datum recenter is! In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen.

Doe dit dus voor alle pagina's binnen Bloom die al in je website stonden en jij dus niet zelf hebt toegevoegd! Zoals; Home, Dienst, Contact, Cookies etc! 

 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken.
 2. Klik vervolgens op 'Pagina's'.
 3. Houd vervolgens je muis op een pagina zoals 'Home' en klik vervolgens op 'Bewerken'. 

 4. Klik vervolgens aan de achterkant van de pagina aan de rechterkant bij 'Publiceren' op 'Bewerken'.

 5. Pas de datum aan naar vandaag, of een dag/tijd in het verleden en klik op 'OK'.
  Dus ; '00-Maand' 'Dag' 'Jaar' en 'Tijd'

 6. BELANGRIJK: Klik vervolgens op 'Updaten' om je wijzigingen ook echt op te slaan! 

 7. Doe dit vervolgens voor alle pagina's in je Bloomsite die er al in stonden toen je aan de slag ging. Controleer zo nodig even alle pagina's: je kunt in het overzicht al de 'publiceerdatum' bekijken en zo weet je dat je deze moet aanpassen! 


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.