Spam e-mails downloaden en opsturen

Bitcoins, meldingen over opslag die vol zit waarbij je moet opwaarderen, hackers die je hebben gehackt en geld of bitcoins eisen. Spam mails zijn heel vervelend. Helaas is een van de weinige dingen die we kunnen doen de spammails daadwerkelijk als spam markeren. Deze zal in de loop van de tijd dan slimmer worden.

Markeer zelf de berichten altijd als spam in je mailprogramma. Ook wij kunnen de berichten toevoegen aan het spamfilter wat bij je e-mailadres hoort. Hiervoor hebben wij dan een .eml versie van de mail nodig.
In veel mailprogramma's kun je de losse mails downloaden.

Wanneer je gebruik maakt van Apple mail, kun je dit op de volgende manier doen:

  • Selecteer het bericht.
  • Klik linksboven in het menu op "Archief" en selecteer "Bewaar als".
  • In het scherm dat je dat je dan te zien krijgt zou standaard bij "Structuur" de optie "Bronversie" geselecteerd moeten staan. Staat hier iets anders selecteer deze optie dan alsnog.
  • Selecteer de locatie waar je het .EML bestand wenst te bewaren en klik op de knop "Bewaar"

Je kunt hier bekijken hoe je dit in Outlook kunt doen.

Soms kun je de e-mails ook 'slepen' naar een map op je computer, waardoor het bericht automatisch gedownload wordt als .EML bestand

Het is vooral belangrijk om de losse mails te downloaden en deze als WeTransfer te mailen naar support@bloomsite.nl als .zip bestand. Probeer ons een groepje mails te sturen elke 2 weken zodat we meerdere mails tegelijk kunnen toevoegen aan het spamfilter! 


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.