Direct Whatsappen in footer

In dit artikel laat ik je zien hoe je een direct whatsapp icoon kunt toevoegen in de footer zodat bezoekers direct met je kunnen whatsappen. 

  1. Ga naar het dashboard van je website.

  2. Houdt je muis op 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Widgets'.

  3. Open de ' Footer area' waar je de whatsapp knop wilt toevoegen. In mijn geval is dit 'Footer area 3' waar de 'Bedrijfsgegevens' staan. Je kunt natuurlijk ook een nieuwe tekstmodule gebruiken. 

  4. Klik op ' Media toevoegen' en voeg een van de whatsapp iconen toe die onderaan dit artikel staan bij Afbeelding [1]. Je kunt de afbeelding opslaan door met je rechtermuisknop te klikken op 'Openen in nieuw tabblad' en vervolgens de afbeelding 'Opslaan als'. 

  5. Wanneer de afbeelding is toegevoegd kun je hem kleiner maken door met de hoekjes te slepen.

  6. Selecteer vervolgens de afbeelding en de tekst die je ernaast wilt, zoals ' Whatsapp direct'.

  7. Klik vervolgens op ' Link invoegen/bewerken' en voeg de link toe die bij URL[2] staat en pas vervolgens de link aan naar je eigen 06-nummer.

  8. Klik op ' Opslaan' om de wijziging op te slaan

  9. Ga vervolgens naar de voorkant van je website om te kijken hoe het eruit ziet. 

  10. Test ook even om te kijken of je het juiste nummer hebt ingevoerd. 

Afbeelding [1]

URL[2]

https://wa.me/3161234567

Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.