Domein wijziging, wat komt hier bij kijken?

Domeinnaam omzetten

Wanneer jij je domeinnaam wilt omzetten kost dit eenmalig € 67,-. Deze kosten rekenen wij voor het registeren van de nieuwe domeinnaam, de spamfilter, het SSL certificaat en de uren die wij nodig hebben om de website om te zetten. Bij jouw Bloompakket was dit inbegrepen bij de maandelijkste kosten, maar wanneer je een nieuwe domeinnaam wilt registreren, worden daar ook nieuwe kosten voor gemaakt. Vervolgens is de nieuwe domeinnaam weer onderdeel van je Bloompakket.

Voor deze prijs ontvang je eenmalig het volgende:

  • 1x Nieuwe domeinnaam (.nl .info .eu .co.uk .org .com .be)
  • 1x SSL certificaat (het online certificaat dat zorgt voor een beveiligde verbinding voor jouw website)
  • 1x Overstapkosten (Het kost ons ongeveer een uurtje om de hele website te verhuizen)

Oude domeinnaam behouden
Wil je ook je oude domein en e-mail behouden (.nl .info .eu .co.uk.org .com .be)? Dan kost dat jaarlijks € 50,-. Voor dit jaarlijkse bedrag ontvang je het eigendom van je domeinnaam, een commerciële spamfilter, een ssl certificaat op de oude domeinnaam zodat het doorverwijzen veilig verloopt, het behoud van je e-mailadressen en je daadwerkelijke mail. 

Oude domeinnaam niet behouden
Wanneer jij je oude domeinnaam niet wil behouden, zullen wij de domeinnaam en de e-mail verwijderen van onze servers. Dit moment zullen wij overleggen, zodat je precies weet wanneer jouw oude domeinnaam niet meer in ons beheer is.

Oude mail overzetten naar nieuw e-mailadres
Wanneer jij je oude domeinnaam niet wilt behouden, maar wel de e-mails van je oude domeinnaam, in de e-mail van je nieuwe domeinnaam wilt hebben, kunnen wij dit voor je toevoegen. Dit kost je niets extra's.

Mocht je dit willen, dan kun je via deze link de wijziging van jouw domeinnaam aankopen.

Bloom - domeinwijziging

We ontvangen ook graag jouw voorkeuren wat betreft het behoud van de oude domeinnaam en je e-mail. Hiervoor kun je contact opnemen.
Mocht je nog vragen hebben rondom het wijzigen van je domeinnaam, dan horen we het ook graag! 

* Alle prijzen zijn exclusief BTW


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.