Is mijn website wel gelanceerd?

We krijgen regelmatig de vraag of iemand zijn website al gelanceerd is, omdat er bovenin nog steeds 'Bloomsite Lanceren' staat. In dit artikel leg ik je uit hoe dit zit en waaraan je kunt herkennen dat je website al live is.  

  1. De zwarte balk in je website geeft onder anderen aan of je bent ingelogd of niet. In dit menu kun je ook de 'Visual Builder' inschakelen en naar het 'Dashboard' van je website. Ook staat het kopje 'Bloomsite Lanceren' aan de rechterkant, waarmee je het lancering-proces kunt gaan starten wanneer je klaar bent met het bouwen van je website. 

  2. Ook na het lanceren van jouw concept-website https://naam.mijn.bloomsite.nl zal deze zwarte balk zichtbaar blijven, anders kun je niet naar je 'Dashboard' of de 'Visual Builder' inschakelen. 

  3. Wanneer jouw website ooit al gelanceerd is en dus ook op jouw domeinnaam staat (voorbeeld: www.bloomsite.nl) hoef je 'Bloomsite Lanceren' niet meer te gebruiken. Dit zit echter aan de zwarte balk vast en kunnen wij op dit moment nog niet verwijderen! 


    Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.